Pre Loader

Utilaje injectat celuloza

  • Home
  • Utilaje injectat celuloza

Un utilaj pentru injectare celuloza este folosit pentru realizarea izolatiilor termice si fonice prin injectare atat cu celuloza, cat si cu granule de polistiren sau granule de perlit.

Avantajele utilizarii celulozei in izolatii

Unul dintre cele mai importante aspecte ale constructiei unei cladiri noi sau renovarii uneia existente o reprezinta obtinerea unei izolari termice si fonice corespunzatoare. Alegerea atenta a produselor folosite la realizarea izolatiilor termice va spori simtitor confortul.

Cu ajutorul unei izolatii optime, pierderea de caldura la constructiile vechi poate fi redusa in medie cu 50%. De asemenea, densitatea obtinuta prin injectie este intre 40-70 kg/mc, de aproximativ trei ori mai mare decat in cazul fibrei de sticla, conferind un grad sporit de izolatie fonica.

Celuloza este un produs ecologic, obtinut din reciclarea hartiei, fiind aditivat doar pentru a deveni ignifug si a nu favoriza aparitia fungiilor si a rozatoarelor, si este folosita ca material izolator de peste 60 de ani.

Fibrele moi de celuloza sunt adecvate difuziei vaporilor, bune compensatoare de umiditate si bune izolatoare acustice. Comparativ cu un sistem traditional de izolatii (vata minerala, vata de sticla), folosirea celulozei asigura pierderi termice mai mici cu pana 25%.

Celuloza fiind instalata sub presiune, se obtine intre perete si elementul de finisaj (rigips, OSB, etc) un perete cu miez de celuloza de densitate mare, care rezista la solicitari si elimina aparitia pungilor de aer si a discontinuitatilor la imbinari. Izolatia astfel obtinuta nu se deterioreaza in timp.

De asemenea, izolatiile cu celuloza cresc rezistenta la incendiu, comparativ cu sistemeletraditionale, intrucat densitatea lor marita nu permite acumulari de oxigen. Un perete izolat cu celuloza poate rezista in foc pana la doua ore, fara a emite vapori toxici.

Avantajele utilizarii masinii de injectat

Metoda de aplicare prin injectare face ca materialul sa poata fi folosit si la marirea stratului de termo si fonoizolatie al cladirilor deja existente prin injectarea peste stratul initial de material traditional, fara a fi necesara de demontarea lambriurilor sau a peretilor de rigips.

Celuloza se injecteaza prin orificii facute in pereti, reparatiile ulterioare necesitand costuri minime.

Un alt avantaj al utilizarii masinii de injectat il reprezinta rapiditatea in executie: o echipa instruita, formata din doi oameni, utilizand masina de injectat celuloza, poate injecta 1500-2000kg zilnic.

Date Tehnice

– Tensiune in retea: 230V ~ 50Hz
– Putere: 3150 kW
– Presiune: 0.35 ba
– Dimensiuni: H x L x l: 1750 x 720 x440mm
– Greutate: 120 kg
– Densitate obtinuta: 40-60 kg/mc
– Test injectie 10kg/min injectie libera.

 

Pentru cerere de oferta trimiteti solicitare pe email .In functie de parametrii pretul poate oscila .